Ben kimim? [Who am I?]

Merhaba,

Ben Sercan, umarım bu sayfam bundan sonra süreklilik arz ederek açık kalır. Çünkü daha öncekiler pek uzun ömürlü olmadı. Güzel bir başlangıç olsun. O nedenle kendimden bahsetmek isterim. Uzun zamandır bilgisayar ve programcılık ile uğraşsam da şu an mesleğim pilotluk. Bunun dışında müzik (özellikle gitar), dronelar, robotik, retro bilgisayarlar, 3d yazıcılar gibi hobi seviyesinde uğraşlarım da var. Bu blog bir nebze kendimi bir yerde toparlamak amacıyla burada. Umarım istediğim gibi olur.

Not: Bunları yazarken dünya yeni bir düzene doğru yol almakta, hayatımıza giren Corona virüsü ile uğraşan bir zaman dilimindeyiz. Herşeyin kısa zamanda bir nebze düzelmesini umuyorum. Hepimiz çoğu zaman kendimizi pek dinliyoruz bu dönemde. İşte yazmak için de güzel bir zaman.

[Hi, my name is Sercan, I hope to update and keep this page alive. Since the previous ones did not last very long. Wish a good start. Let me introduce myself. I have been interested in computers and programming for a long time. But my cureent job is pilot. Other than those I am dealing with music (especially guitar playing), drones, robotics, retro computing and 3d printers as a hobbyist. This blog will be here to gather myself in one place. Hopefully.

P.S. While I am writing those the world is going into a new order. This is a time of Corona Virus. I wish all will be good soon. We all are stuck at our homes nowadays and listening ourselves. Nice time to write though…]

“Ben kimim? [Who am I?]” üzerine 3 yorum

  1. Sercan abi mi desem . Sercan komutanının desem. 😃 Hayat nehrinde Kıbrıs’ta tanışmıştık.
    Paylaşımlarınızda Başarılar dilerim.

    Yanıtla

Yorum yapın